Varför har jag slutat drömma om min pappa?

Hej EeWee, hoppas att allt e bra med dej så här i jule stressen. Har ställtdenna fråga tidigare men inte fått svar än: Med din hjälp hjälpte jag min pappa över till andra sidan eftersom han inte kännde sig värdig att gå över. Du skrev då att han kommer att tacka mej så småningom. Men mig veterligt har han inte kontaktak mej än och jag har tom slutat drömma om honom som jag gjorde ofta innan jag hjälpte honom över. Varför?? Mvh Maria God Jul

Hej Maria! Det här kanske kommer låta konstigt för dig men jag ser det som ett positivt tecken på att du för närvarande inte känner av eller drömmer om din pappa. Jag får sagt att han befinner sig på en plats som jag kort och gott brukar kalla "vila". Det är en plats för anhöriga som av olika anledningar haft svårt att ta sig till andra sidan,inte riktigt kunnat acceptera sin död eller avlidit hastigt i sjukdommar och olyckor osv. Här får de ljus och kärlek i överflöd,omhändertas av ljusväsen för att släppa alla bindingar till anhöriga på jorden.Vilket din pappa nu gjort. De får hjälp att förstå saker,att gå igenom och reflektera över sitt liv och läka ärr i sin själ och ande. När anhöriga är där brukar det följa en tid då all form av kontakt är bruten med de anhöriga på jorden. Detta kan ta "en tid" men hur lång eller kort denna tid är eller upplevs för oss kvarlevande är svårt att säja då det för dem i ande världen kan vara ett ögonblick som vi upplever som veckor,månader jag år. Men din pappa kommer att komma tillbaka till dig,om så i dina tankar,dvs när tiden är mogen för honom. Och du kommer uppleva förändringen i närvaron. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *