Varför inget svar?(på tidigare stälda frågor)

Hejsan jag ställde en fråga den 5/2 nu i år som inte blivit besvarad trots att frågor efter besvarats. Hur kommer detta sig?

Hej Helen! Ja det kan tyckas orättvist. Men anledningen är att efter att jag varit borta i nästan en hel måndad pga jag lämnat in min dator på service finns det hundratals obesvarade frågor. Många frågor försvann sedan mellan 15jan.4feb i servicekraschen spökwebben råkade ut för, så just nu är det väldigt rörigt bland de obesvarade frågorna. Och eftersom jag har begränsat med fritid att besvara frågor har vi på spökwebben bestämt att försöka hålla oss uppdaterade med dagens datum så gott det går(kommer in mellan 5-20)frågor varje dag!!! och allteftersom vi/jag har tid får jag sedan gå bakåt i tiden och ta de hundratalet frågor som finns från december då jag lämnade in min dator på service,efter hur tid,ork och energi finns. Sedan beror det också på vad det är för slags frågor och hur de är ställda och vad det handlar om.Många frågeställningar kräver kontakt med andevärlden och det tar tid att "länka och koppla". Ju fler frågor som ställs i en fråga ju längre tid tar det att besvara. Som exempel,din fråga som nu är besvarad tog 35 min,med länkning och kopplingar till dig,din aura och din guide och "vänta" på att få fram information från andevärlden. Oftast tar varje fråga minst 10 min till 50 min beroende på vad det handlar om. Och efter varje person/ny fråga behöver jag också "stänga igen" och rena innan jag börjar med ny fråga för att en persons frågeställning inte ska påverka en annan persons frågeställning. Detta kanske låter överdrivet och invecklat,men det är precis så det går till!Jag behöver vara såhär noggran och försiktig för att själv behålla något sånär "lungt" i mitt egena hem. Och har jag då max1-2 timmar jag kan avvara 3-4 dagar i veckan kan du själv räkna ut att frågor blir liggandes och väntades. Nu kan man ju göra som du gjorde och skriva igen och hänvisa till frågan som inte blivit besvarad.Då blir jag påmind.Men ioch för sig om alla börjar göra det så tar det ju i slutändan lika lång tid och vi är på ruta ett igen. Jag/vi på spökwebben önskar givetvis att jag/vi kunde ägna flera timmar om vardagen till att hjälpa andra människor men jag liksom andra måste försörja oss på andra saker för att kunna leva och att sitta "länkad och uppkopplad" till andevärlden flera timmar om dagen är inget någon mår bra av varken psyksikt eller fysiskt,så inte heller jag. Jag hoppas nu att du förstår varför det blir som det blir och även andra som läser detta. Men din fråga är nu besvarad. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *