Varför kan inte min son sova på övervåningen?

Hej min son vill inte sova på övervåningen. Antingen vill han inte eller så kan han lägga sig där men kommer då på natten och skriker…. vad kan det vara???

Hej Petra! Barn kan i en viss ålder vara öppna och känsliga för obalans och energier.Det verkar finnas kvar energier i ditt hus med koncentration på övervåningen men jag uppfattar inte att andra har störningar av dessa. Jag tror han kommer växa ifrån detta för att slutligen inte reagera alls mer eller mindre.Men istället för att bli uppjagad när han är stressad och inte vill sova i sitt rum på övervåningen så får du skapa en lugn miljö tex ha smålampor tända,lugn musik,prata lugnande. Tar du honom från rummet så övertygar den handligen honom bara mer att något är "farligt" och han blir mer vaksam.Jag vet det är inte lätt men det kommer lugna ner sig. Ha tålamod!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *