Varför kommer han inte?

Hejsan, Vilken spännande sida!!! Passar mig perfekt, då det är en sak jag har undrat. Min bäste vän gick bort 6 feb 2008. Innan han gick bort var han sjuk och visste om att han skulle dö. Vi pratade om döden och så…. Jag bad honom att komma och hälsa på mej, vilket han lovade att göra. Varför kommer han inte? Hur vet jag att han är här hos mej? Jag saknar honom…. Mvh / Åsa

Hej Åsa! Jättekul att du uppskattar vår sida! Din vän dog enligt din beskrivning väldigt nyligen. Jag vet inte om du sett på startsidan men där finns en intervju där jag väldigt ingående beskriver just dislag av fråga eftersom det är väldigt många som ställer liknande frågor. Man undrar varför en anhörig eller nära vän som dött, inte visar sig eller lämnar tecken,fast de kanske lovat.Jag beskriver även vad som händer när man dött och är påväg tilla andra sidan. Jag vill att du läser igenom det. Jag kan inte ge dig några direkta svar då jag inte får kontakt med honom av olika orsaker.Det kan vara så att han inte hunnit vänja sig vid sin nya tillvaro som exempel. Men har han gett dig ett löfte så kommer han att hålla det om han får den möjligheten. Då kan du tex uppleva hans närvaro med att du känner en lukt som påminner om honom eller att du känner hans närvaro när en viss låt spelas på radion(som han kan ha tyckt om). Det finns olika sätt de kan visa sin närvaro på och det är svårt att säja på vilket sätt just han kommer visa sin närvaro för dig,då jag inte kan kommunicera med honom här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *