Varför ryckte hon i mitt täcke? Och vad menade hon?

Ofta när jag ligger och sover, nattetid. Så får jag besök vid min sängkant av nära anhöriga som har gått över till andra sidan. Ibland kan jag höra deras röster och budskap, och ibland känner jag bara att någon står där, och vem det är. Men inatt hände något speciellt,jag fick besök av min före detta pojkväns mamma, hon stog vid sängkanten och ryckte i mitt täcke, förstiktigt. Det kändes lite olustigt. Hon va nyfiken och fundersam. Men sen va det precis som att hon frågade mig – "Nu är jag här.Vad vill du?" Sedan sa hon – "det är inte meningen.." och "Han tycker om dig" Vad är det hon vill ha sagt med dom orden? Jag lever ett familjeliv idag,men ny pojkvän. Vad är det jag behöver veta?

Hej! Svårt att tyda men som jag får fram det är det mer hennes känslor jag får in. Hon saknar dig vid sin sons sida då hon inte såg någon mening med att det tog slut mellan er. Han tycker om dig betyder det hon säger men det betyder också att han saknar dig som vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *