Varför skakar mitt skrivbord?

Hej! Det har hänt några konstiga saker den senaste tiden! varje kväll kl: 22:20 börjar mitt skrivbord att skaka! På mitt skrivbord har jag ett rör där man lägger pengar och det sitter en kedja i som lås! jag har nu tagit bort kedjan efter som ljudet från skakningnarna är jobbiga att höra… jag undrar om vad som gör att det skakar om det är ett spöke?? hoppas du kan svara på min fråga MVH: jeppe

Hej! Ja det du beskriver låter ju högst besynnerligt och kan uppfattas som ett "spökfenomen",men faktum är att jag inte kan uppfatta några energier eller närvaro av energier från andar eller något liknande som kan vara orsaken till detta. Så,tyvärr kan jag inte ge dig någon förklaring till detta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *