Varför svarar du inte på min fråga? ….

Varför svarar du inte på min fråga? ….

Hej Elin! Ifall du läser i frågespaltens inledningstext så skriver jag även där tydligt att jag inte besvarar på frågor om varför jag inte besvarar frågor. Återigen: Det finns hundratals obesvarade frågor och ALLA är lika angelägna om att få svar. Eftersom jag bara har en viss begränsad tid att svara på frågor i frågespalten hinner jag inte med alla. Jag följer ingen ordning. Jag försöker dock hinna med att läsa igenom så mycket jag hinner och under den stunden jag har frågan öppen känner jag direkt om det är något jag kan svara på just där och då. Beroende på frågeställning kan det vara så enkelt som att jag inte får kontakt med anden/andarna eller får en länk till personen. Då lämnar jag den frågan och går vidare och gör ett försök vid ett annat tillfälle. Nu vet jag heller inte vilken fråga du menar utan du får gärna specificera dig med ungefärligt datum/månad/år. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *