Varför svarar du inte på mina frågor?

Hej, Har skickat in 3 frågor till dig vid olika tillfällen och jag tror inte att du svarat…var dom "jobbiga" att svara på för dig? Förstår att du har många att svara men har ändå sett den sista veckan att du svarat mindre och mindre på frågor…mina frågor har jag ställt runt 7/4 tror jag…

Hej! Nej.Dina frågor var inte "för jobbiga att svara på".De är besvarade i frågespalten "allihopa"… Jag har under en tid prioriterat familj och vardag av personliga skäl och tid eller ork har inte funnits att besvara frågor. Jag är ju inte anställd på något sätt, utan gör detta på min fritid och kan även jag behöva ta paus från att vara "uppkopplad till andevärlden" dag ut och dag in. Nu är frågespalten stängd för att skicka in nya frågor och jag kommer fram till den 2maj försöka hinna besvara så mycket jag har tid med, förutsatt att inget inträffar i familjen som gör att jag måste ta paus igen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *