Varför tog han sitt liv?

Min morbror tog sitt liv för några år sedan,och går ständigt med frågan i huvudet varför? Jag vet att han hade en del problem men känner ändå att jag måste få veta. Är han hos oss ibland? är de han som lämnar hjärtan åt min mamma? undrar också om du kan se om min morfar hälsar på? Tack så mycket. (vill tilläga att jag väldigt gärna vill ha svar snabbt. men har all respekt för att du möjligtvis inte hinner.) du hjälper många människor och de ska du ha tack för! Mvh Camilla

Hej Camilla! Jag får sagt att din morbror inte orkade kämpa mot all orättvisa då han tyckte att allt gick emot honom och han orkade inte hålla sig positiv. Han hade en längtan att få "komma hem" även om han inte riktigt visste vad detta "hem skulle vara". Han gick omkring med ett slags tomrum i sitt hjärta. Därför valde han att avsluta sitt liv. Vad jag förstår så har han under en längre tid befunnit sig i sk vila där andar som av olika anledningar tex tagit livet av sig,kanske pga av att de varit depprimerade osv eller om de avlidit vid hastig olycka eller andar som inte varit redo att dö. Dessa brukar hämtas av Ljusänglar för att få vara under vila,en slags rehabilitering där de får mycket omvårdnad och kärlek av kärleksfulla väsen. De får se över sitt liv som de levt för att komma till insikt och få förståelse tex som i hans fall "vad som blev så fel". Vad jag förstår är han nu på andra sidan och förbereder redan för att återfödas och ta sig an livets utmaningar en gång till fast nu med dessa nya insikter. Jag får även sagt att han besökt er och då visat sig som ungdomlig man i ljusa kläder, men att ni ej uppmärksammat hans närvaro och därför har han lämnat "små tecken av kärlek". Han besöker er inte så ofta utan planerar nu för att återfödas. Din morfar får jag faktiskt ingen information om ,så den frågan får jag lämna öppen och se om det kommer ngt vid ett annat tillfälle när jag besvarar dina frågor. Ibland kan det bli så. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *