Varför tog hon sitt liv?

För några år sedan tog min kusins fru sitt liv. Hon hade precis fått barn samtidigt som mig och jag vet inte om det kan ha varit någon slags förlossningspsykos? Jag hade inte haft kontakt med henne på länge men den dagen tänkte jag mycket på henne och sen ringde dom plötsligt och berättade att hon tagit livet av sig. Hon efterlämnade två små barn efter sig och jag kan inte glömma det. Varför tog hon livet av sig? Jag vet att min kusins familj gjorde livet surt för henne och behandlade henne allmänt dåligt men var det därför? Fick hon nog? Jag hoppas verkligen att hon har fått frid i själen men jag vet inte…. Snälla om du kunde hjälpa mig vore jag väldigt tacksam… En lite sak till, min vännina som varit och hälsat på hos mig säger att hon får riktigt dåliga "vibbar" från min sons rum. Finns det något där? Jag vill veta för det är min lille son som sover där och visst ibland läser jag en beskyddningsritual över honom när han sover men finns det något ont i hans rum? Jag tror jag vet hur jag ska göra om det är så att det finns det men jag vore tacksam för svar. Jag vill ju att min lille son ska vara trygg och skyddad….

Hej Anna! Din kusins fru hade innan hon fött barnet känt att hon är "färdig"med sitt liv och såg inga möjligheter eller lust inför framtiden.Hennes livslust var borta. Hon hoppades på att det nya barnet skulle tillföra mening i tillvaron men det blev motsatt effekt då hon som du misstänker fick förlosningsdeppression och inte kände så starkt för den nyfödde. Detta blev "droppen över bägaren" och hon valde att avsluta allt. Hon hade en känsla att "de klarar sig bättre utan mig då jag inget är värd" och kände då att hon gjorde dem en tjänst.Detta fick henne att göra som hon gjorde. Men eftersom hon var/är ljus i sin ande och det är motgångar och slitningar och negativa energier från omgivning som fått henne obalanserad så har Ljusänglar visat henne hem till andra sidan så hon snabbt skulle renas och finna sitt egna värde.Hennes värde som människa hade blivt bortaget. Hon är på andra sidan. Vad gäller din sons rum så är det en bra i de att läsa beskyddningsritual – gör en engångsritual/bön som gäller tills du ber om något annat. Jag kan inte känna närvaro av ngn specifik ande från det rummet eller i närheten. Men däremot känner jag att din son är "öppnen" och "ljus i sin ande" och att det därför finns energier från de väsen som är intresserad av hans energi.(såhär är det för de flesta barn som föds väldigt ljusa i sin ande samt med öppet sinne) Detta ligger på en helt annan nivå och har inte med vanliga andar av människoart att göra. Det du kan göra utöver ritualen är att tex hänga en symbol vid hans säng som står för skydd(eller bära runt halsen). Kan vara ett kors,en bergskristall,en ametist och i din tanke "skriva den Högstes Namn i hans panna" och att detta ska kvarstå tills han blir så pass stor att han kan försvara sitt eget ljus.Och själv kunna sätta gränser. Men i din sons fall så känner jag att han redan i sitt ljus och med de följeslagare han har som ska vara med honom redan har skydd, då det redan från återfödelsen till detta liv är känt att han kan få detta problem.Det är hans väg att gå. Jag råder dig att inte skrämma honom,fråga honom en massa frågor tex "ser du ngt","känner du ngt" eller lägga din oro på honom när det gäller det övernaturliga.Hans tid kommer senare i livet och ju mer "som ett oskrivet blad" han är dessto bättre för honom. Och den bästa hjälpen du kan ge är att komma över din egen rädsla för det andliga/övernaturliga. Fundera på det jag skrivit och hör av dig om det är något som är oklart! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *