Varifrån kom lukten 2?

Hej igen! Du har rätt, min pappa var bara 54 år när han dog. 🙁 Han bodde inte i lägenhet, han hade eget hus ute på landet. Hyfsat stor tomt, ett hus han bodde i, ett annat hus som innehöll förråd, tvättstuga, bastu å garage. Det finns ett till litet hus som han bara använde som förråd. Han byggde en friggebod som gäststuga, hade oxå en hundgård med en liten hundkoja i. Dessutom finns det en jordkällare ute på tomten. Jag hoppas verkligen att du får fram något, tänker på honom varje dag. Kram å tack på förhand! // Maria

Hej! Jag kommer inte ihåg din fråga men jag tror det var något om lukt och det jag får fram är ett dåligt avlopp men lukten kan ha kommit utifrån så det har inget med närvaron i huset att göra. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *