Varifrån kommer de konstiga ljuden?

Hej! Vi har precis flyttat in i ett nytt hus, och sent på kvällarna när jag är ensam hemma brukar det låta som om nån går på övervåningen, och som om någon springer snabbt ner för trappan .. och en gång när jag satt i soffan så hörde jag en kraftig duns på första trappsteget, precis som om nån hade hoppat ner ända uppifrån, och vi har ingen som bor på övervåningen .. vad kan de vara ?

Hej Elin! Det finns en ung pojke i 13 års åldern som finns kvar som ande i huset och med sig har han en väldigt stor hund som kan vara en blandning mellan gråhund/schäfer. De brukar leka framförallt i trappen och när du hör hoppande och dunsande så är det bla hunden som hoppar och busar med killen. Jag får tyvärr ingen kommunication med pojken även om hunden uppfattar min länk. Det verkar som pojken inte är medveten om att han är avliden men hunden är medveten om det, och har valt att föja pojken som skydd. Jag får tyvärr inga svar på vem han är eller vad han gör där,men jag uppfattar inte varken pojken eller hunden som obehagliga. (jag fick just info om att dessa har dött i en slags bilolycka/överkörda en bit därifrån…men jag får tyvärr ingen tydligare info) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *