Värme och kyla – beröring av andar.?

Hej! För ett tag sen var jag på en såndär masseans. Det var ingen ande som kom igenom för att säga någonting till mig, vilket jag kanske inte trodde egentligen heller, men jag hoppades ju såklart. När jag satt där var det så fruktansvärt varmt på min högre arm, det liksom glödde i skinnet och jag svettades en del. Mina kompisar som satt precis bredvid tyckte däremot att det var rätt kallt. Det var väl inte så konstigt kanske, sånt kan ju hända. Men efter det har jag börjat uppleva att det dyker upp varma/kalla "cirklar" på huden, som om någon kittlar mig med en upphettad eller isad fjäder. Jag läste någonstans att det var rätt vanligt att spöken orsakade sådana konstiga temperaturväxlingar, så jag tänkte fråga dig om du tror att det kan vara något sånt? Eller hoppas jag bara för mycket? Tacksam för svar, gott nytt år på er alla!

Hej Julia! Det du beskriver är vanligt just i kontakten med andar.Det jag tycker är intressant är just att det din vän upplevde som kyla,upplevde du som värme. Att du upplevde värme är för att den anden/guiden som stod brevid dig tillhör dig och därför upplevde din vän deras energier som kyla då dessa är främmande för henne. Likadant när du även hemma fortsätter känna liknande fenomen så brukar värmande/ljummna eller svala beröringar tyda på närvaro av ande/guide som tillhör dig och kallare beröringar är ofta mer främmande energier. Har du inte upplevt dessa fenomen tidigare dvs innan seansen så kan det mycket väl vara så att denna seans öppnade upp din känslighet för att uppleva närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.