Vart är hon nu?

Hej! Min syster tog livet av sig,inte på det mest vanliga viset. Vilket har fått mig att fundera varför gör man en sak så, var hon medveten? Sen har vänner till henne varit i seans och denna sierska har då fått kontakt med min syster, min syster hade sagt att hon bad om förlåtelse och att hon mår bra nu. Har hon passerat över till andra sida? eller finns hon med oss? En gång hörde jag att tv sladden drogs över golvet i vardagsrummet, har vi någon hos oss? eller finns det något ont. Mvh Monica

Hej Monica! Din syster har gått över då det var hennes mål med det hela hon tvekade inte. Hon vill ha förlåtelse från dem som stod henne nära och dem som finns kvar med många frågor som inte får svar. Hon tittar till er då och då men vill inget ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.