Vart är hon på väg?

Hej Evy! Min mamma berättade idag om en väninna till henne som varit som en andra-mamma för mig i tiden, att hon bara har ca tre månader på sig att leva. Jag tog nyheten mycket hårt och jag kan inte ens kontakta henne för mamma sa att hon inte orkar svara i telefon eller på textmeddelanden. Jag vill bara veta vart hon är på väg och om man kan kontakta henne eller kommer hon att kontakta mig efter att hon "gått iväg" på att säga. Kommer hon till himlen, om den finns? Varför dör mest sådana som inte vill dö. Hon, liksom min tidigare döde vän Eero var förut full av liv och pigg på äventyr.

Hej! Din vän kommer till andra sidan "hem" säger de när de är på väg och när de gått över. Hon kommer att kontakta dig från andra sidan men jag kan inte säga när detta sker men det sker genom dina drömmar. Varför de går vidare kan jag inte besvara då jag inte vet varför. Skänker dig värme i sorgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *