Vart har det tagit vägen?

Hejsan. Jag har tappat bort ett halsband som jag fått av en väldigt nära vän till mig. Det här halsbandet betyder otroligt mycket för mig och jag har haft på mig det varige dag sedan jag fick det. Häromdagen tog jag av mig det för att duscha och glömde sedan att ta på mig det. Dagen efter när jag letade efter det så var det borta. Jag har prövat allt, letat över hela huset och till och med mediterat och gått in i mig själv för att försöka komma på vart jag lagt det. Men det finns ingen stans. Kan du snälla hjälpa mig och försöka se vart det är någonstans? Det är ett halsband med en rund berlock i formen av en orm och den hänger på ett läder snöre. Tack så mycket på förhand !

Hej! Jag är urdålig på att hitta saker men gör ett försök.. Det ser ut som om halsbandet trillat ner och hamnat i ett litet utrymme vid väggen. Använd ficklampa för att hitta det då det inte syns så bra då det är mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *