Vart spökar det i västernorrland?

Hej Jag undrar om ni vet ngt slott (har jag hört) eller liknande där man kan övernatta där det spökar? Detta ska ligga antingen i Sundsvall eller i trakterna däromkring (medelpad, jämtland, ångermanland) min särbo snackar hela tiden om detta, och jag tyckte det skulle vara spännande att uppleva detta tillsammans. Tack för att ni svara på frågan.

Hej! Jag ska erkänna att jag faktiskt är urusel på att ge tips om "bra spökställen" som är sk "kända spökplatser" då detta riktigt inte är mitt område att samla sådan information. Därför vore det bästa att du ställde samma fråga i forumet "spökum" så finns det säkerligen någon bland alla medlemmar som kan ge några bra tips åt dig! Gör ett försök! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *