Väsen vid dammen??

Jag har en ganska konstig undran… Det är så att jag ibland tror mig känna av "någonting stort" i våran trädgård. Det är tungt och rör sig sakta inte aggresivt vad jag upplever. Jag ser inte detta, bara känner! Jag vill påstå att det inte är en ande-människa/djur. Mer ett väsen. Eller har jag helt fel och fått tomtar på loftet?? Snälla svara, jag undrar så! Tack/ Caroline

Hej Caroline! Hihihi! Du har inte tomtar på loftet men däremot i ditt hem! Han är inte stor som person, det är hans energi och pondus som utstrålar ett enormt energifält, därför känns det som någonting stort. Han håller koll på saker och ting och dammen verkar vara hans skötebarn. Han vill inget ont bara skrämmas när han själv blir skrämd. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *