Vätte eller någon som skojjar?

Hej, spökwebben är en toppensida,ville bara säga det=) Men nu till frågan, jag kollade på aftonbladet och där läste jag att några från argentina hade sett en vätte, så jag klickade på filmklippet och där ser man hur en liten tomteliknande figur går på sidan, min fråga är, Kan det vara en vätte eller är det någon/några som ville skrämma upp dom? här har ni en länk till klippet: http://youtube.com/watch?v=q0fPoH2gWzc&feature=related tacksam för svar,ha det bra sålänge=)

Hej! Jag har en kommentar från en vätte jag har vid min sida som fick se filmklippet "om detta vore av mitt släkte skulle jag skämmas!!!men nu är detta bluff så jag behöver inte skämmas". Det finns flera faktorer som talar emot. Bara för att nämna en uppenbar synlig-är de elemntariska väsen som skyr allt som gör att de kan synas samt att de UNDVIKER upplysta platser med electriskt ljus(om de väl visar sig gör det de i skymmundan)Denne på videoklippet klamapr rakt in under lyktstolpar med fullt ljus!…? Tja sedan är det upp till var och en att tro vad de vill. Något säjer mig att det antagligen är någon som vill skrämma upp dem som bor där.Och uppenbarligen lyckas väl med det. Mhv EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *