Vätten o hästen…

Min vätte ville ju att jag skulle hälsa på min förra häst,o det gjorde jag o mina barn o min vän idag..Det var känsloladdat,men det var ju glädjetårar..Förklarade för honom varför jag gav bort honom,o tror han förstod. Kände att han kände igen mej.Han hälsade på barna o nosa på dom.Han hade en hästvän brevid,men när ja sa att jag skulle förklara nåt för han,så körde han elakt bort sin vän,som gick iväg..precis som:nu vill jag va själv här..Jag förklarade,sa att jag älskade honom o att vi ses när vi ses nästa gång..gå till dina vänner nu sa jag,o han vände när jag vände,o gick iväg!kändes gott.Kommer vätten fortfarande vara hos mej nu när uppdraget är avklarat? mvh karin,o Tack för hjälpen!

Hej Karin! Jag måste berömma dig för ditt mod att ta tag i siutationen då jag förra gången uppfattade att detta var jobbigt och känslosamt för dig. På något sätt kan jag uppfatta en förändring hos dig som är positiv,en känsla av lättnad blandat med lite bitterljuv sorg och samtidigt glädje finns i din aura..?..Jag tror detta var bra för dig som ett slags avslut och början på något nytt! Denna vätte är mycket nöjd med din insats och vad jag förstår kommer han fortsätta finnas tillgänglig för dig och andra djur du kan ha och för att kunna hjälpa dig(om du någon gång hamnar i ett sådant läge)men att denne kommer även fortsätta med andra sk "uppdrag" den har som inte rör dig. Jättebra jobbat! Hör av dig om det är något annat som dyker upp som du undrar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.