Vem är den tredje?

Hej EeWee! Har ytterligare en ny fråga till dig och jag förstår om du inta kan besvara den. Men något av mina andra stående frågetecken har att göra med i ett brev där du skrev för ett tag sedan att jag hade tre guider. Eriis, indiankvinnan och sen var det en till som jag aldrig fick reda på vem det var. Men nånstans i bakhuvudet så är känslan att det kan vara en man. Kan det vara rätt? Känns som det skulle kunna vara en präst, en katolsk sådan. En en katolsk nunna. Har alltid gillar nunnor av någon anledning pga att min farmor är katolik. Vem tror du min tredje guide kan vara? *försöker få med tankar att få guiden att visa sig men inte behöver kommunicera* mvh Linda

Hej Linda! Nej jag får ingen länk eller info eller kommunication med din tredje guide då denne drar sig undan så fort jag eller någon av mina egna guider försöker få information. Mina guider vet säkert,det förstår jag av deras "ansiktsuttryck"men guider sinsemmelan har respekt för varandra och egna "regler" och vill inte din guide röja sin identitet för mig ännu så får jag heller ingen info av ens min egna guide. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *