Vem är denna killen?

Kan du ta reda på vad han heter och vad han vill mig? Han ser ut att vara runt i min ålder.// Malin Jag är 17år och jag bor hos min pappa för det mesta. Jag pluggar i skolan men det går inte så bra frö jag tänker hela tiden på att jag vill veta vem killen är. Min pappa jobbar mycket med plast och sen är han materialare för hockeyn. Jag har även en pojkvän på 20år. Men han tror inte på mig om detta. Men min bror brukar känna av att det är någon i lägenheten och då pratar han med mig om det efter som jag känner av det med och jag har även sett killen. Jag vill gärna veta vem han är och vad han vill mig och vad han heter. Jag behöver gärna din hjälp // Malin

Hej Malin! Vad jag kan få fram är detta- killen känner en viss gemenskap med dig och det är därför han kommer till dig när du känner dig nere bla. Han dog ganska ung och genom en olyckshändelse. Han hann inte leva sitt liv och han fick inte det liv han önskade sig. Han vill finnas där för dig och när du känner att du vill prata på honom be honom komma till dig i dina drömmar. Tror han hette Alf eller Ralf. Din pojkvän vill inte prata om det då han är lite rädd och osäker på det då han själv känt av något som han inte kan förklara. Hoppas du blir nöjd med svaret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *