Vem är det?

Igår tyckte jag att jag såg en svartklädd person/skepnad i vardagsrummet, jag blev häpen och hoppade till när jag såg det. Idag tyckte jag att jag såg en skepnad (kanske samma) gå längs en liten korridor i huset, såg ut som om den hade svarta kläder med uppkavlade ärmar, ljusa händer. Hörde även konstigt läte från ett rum. Har tidigare hört fotsteg på övervåningen av villan medan bara jag o min syster vart hemma. Jag är inte säker på om det bara är synvillor, kan du förklara vad det är? Och vad den vill om det är något? Hälsningar Ebba.

Hej Ebba! Det är svårt att få fram info då jag inte vet var huset finns men du kan söka och få fram info nära dig. Denne man kan vara någon som hade med rättsväsendet att göra och han kan ha hållt till nära din bostad. Ska du söka sök på skarprättare och domare i ditt län och ort. Han är ett eko från en svunnen tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.