Vem är det?

jag har i några dagar känt av något som jag tror är en person som vill mig något, eller bara är där. Jag är inte säker men jag tror att det är en person som var nära min kompis. men jag har faktiskt inte träffat någon i hennes familj. vem är detta och vad vill (han?)i så fall. tack på för hand.

Hej! Jag får inte intrycket att han är knuten till din kompis utan till dig. Känns om din guide. Han vill bara visa att han finns där för dig, du är mogen för den vetskapen. Kommer att skriva en tråd om hur man kommer ikontakt med sin guide och kommer att kalla den för skyddsandar. Där kommer jag att skriva utförlligt, steg för steg hur man gör för att komma i kontakt med sin guide. Ska försöka göra detta i helgen så har tålamod! Hör av dig om det är något mer du undrar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *