Vem är det?

Hej igen! Tack för svaret senast! =) Inatt hände det konstiga saker.. man liksom hörde att det var något och min man tycktes se nått inatt från sängen våran,vi kan ju se vardagsrummet från vårat sovrum. Sedan vaknade vi upp kl var 02.00 nånting av att ena strängen på gitarren lossnade så vi vaknade av ljudet av strängen som gick av. Kan det ha varit någon som gjorde det? eller bara blev det så? Om det är någon här..kan du se vilka dem/det är isf? Jag själv ha inte mått så bra på sistone, det gäller jobb o så..tycker att jag är mer mottaglig nu för några dagar sedan låg jag i solariet o solade då tyckte jag höra 2 röster, det ena lät Buuuu lite dovt o det ena lät som mer en tjej röst hörde inte va det sa. Tittade ut men jag såg inte grannarnas barn ute just då. För det lät som att det var på väldigt nära håll. Jag hörde det tydligt. Vi har en katt men hon reagerar inte särskilt, hon är ju ute för det mesta. Jag är väldigt nyfiken på det här =) känner av en viss närvaro. En man har dött i vår källartrapp för länge sedan, men jag känner inte att det skulle vara han isf. Huset är från 30-40 talet man kallade dem här parhusen för förmanskåkar förut. Ha tänkt att det skulle kanske vara någon jag kände isf, mina barn eller min 4 åring tror jag har förmågan att känna av. Tack för en bra sida!

Hej! Det är inga du känner, det är dina guider. En man som är busig och spexig och en kvinna som tillrätta visar honom ibland. Du har det jobbigt och du har tillåtit dig själv att öppna upp dina chakran och ditt tredje öga. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *