Vem är det?

Jag har vid ett antal tillfällen upplevt att det är nån som tittar på mig när jag sover. Inte hotfullt utan som om de betraktar mig´rent allmänt. Du sa tidigare att jag skulle lita på min intuition. Och jag tror inte att jag inbillar mig detta. Vem är det som tittar på mig och vad vill denna/denne? Känslan jag får är att det är en man. Men ibland är det som "könlöst"? Har jag nån med mig? För detta uppkommer oavsett vart jag befinner mig. Hemma som borta. Det var som mest "påträngade" när jag bodde hos mina föräldrar för en tid. Då vart jag tvungen att stänga dörren ibland för det vart outhärdligt att känna sig iakttagen. Får du fram ett namn eller så? Finns det ett budskap som jag missar? Jag bejakar min inre känsla mer nu. Kanske är därför jag kan fråga även om det känns som om jag är mest ett offer för mina egna hjärnspöken. Tack för föregående svar. Det betyder väldigt mycket!

Hej! Du har en ängel vid din sida och den vakar över dig. Budskapet till dig är att du inte får vara rädd för att öppna dig och du behöver inte vara rädd för andra sidan. Du har inga hjärnspöken! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *