Vem är det som berör och rör vid mig?

hej EeWee! Jag skulle vilja bara ha reda på. vem det är från med sina energier, ha rört vid mig vid tre olika tillfällen i köket nu under hösten. Man har känt alla tre gångerna på vänster underarm. En gång som någon petade med sitt finger, en gång som en hand som snabbt lades där och sedan "tuschade" man bredvid något ca 5-10 cm ifrån stolsryggen. Väldigt varma och sköna energier. Känns lite grann som värme ifrån solen en varm sommardag. Vem kan det vara? Mvh Linda

Hej Linda! Jag får sagt att det är din tredje guide som klivit fram sedan en tid och ställt sig på din vänstra sida snett bakom. Det är dags att gå vidare i din andliga utveckling fast med nytt focus/nytt område. Det är en kvinna men jag får inget namn på henne. Hon är mellan lång,bär en typ ankiens greklandklänning i ngn empirisk form,gräddvit med guldfärgat band och armband och har långt brunsvart hår.Hon står för healing. Kan tillägga att jag sökte bland obesvarade frågor men inte hittade någon fråga från den tiden du nämnde. Har tidigare nämnt till Pajon att det "fattas" frågor eftersom jag vet själv när jag stängt ner spalten och det allstå borde finnas frågor från vissa datum. Jag har nämligen aldrig varit med om att det går en enda dag utan att det kommit in massor av frågor såvida spalten inte varit nedstängd. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *