Vem är det som följer mig?

Vem är det som följer mig? Jag har flyttat 6 gånger men denna känsla har hela tiden följt med. Dock kändes det som att det dröjde ett par månader innan "det" hittade mig nu senast som jag flyttade. Det är en ganska lugn känsla men från och till känner jag att det kommer för nära och jag får någon slags inre panik som går över på några sekunder. Vid flera tillfällen har jag även dåsat till någon sekund när jag sedan "vaknat till" kan jag utbrista saker som att det kommer att bli mål om 28 minuter, vilket visar sig att stämma, Jag förutspådde även rätt dag och tidpunkt på dagen när min vän skulle föda barn. Jag blir förvånad själv onär jag hör mig säga detta. Det går inte att tvinga fram denna "känsla" utan funkar bara när jag "dåsar bort" går det att få kontroll över detta?

Hej Ida! Du kan träna upp din mentalitet och lättast är att lära sig kanalisera för att sedan gå vidare via kurser mm. Gå in på Anna-Lenas hemsida där kan du få tips om hur du kan gå tillväga och det finns även kurser. Finns även en annan kvinna som jag kan rekommendera men då jag inte har hennes adress till hemsidan får jag återkomma med den länken. www.anna-lena.se Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *