Vem är det som går?

Skickade in samma fråga till tjejen som var innan, men jag skriver den igen.. På jobbet har vi en lång ramp där vi kör upp rullstolen för att komma in i huset. Nu var det ett tag sedan, men det har låtit som om någon gått upp för den.. Vem är det, båda som bor i huset har hört samma ljud och grannen har fått knackningar på dörren. Är det samma person? Vem är det? Har kikat ut när jag hört stegen men ingen är där.. MVH eva

Hej Eva! Nu vet jag inte om hon svarade dig eller inte..Vill inte stöta mig med någon. Jag ser att någon gått uppför rampen men det är mer av nyfikenhet, andar kan vara nyfikna de också! Nyfiket barn känns det som och det är denna buspojke som knackar på dörrar. Ser 10-12 år, äppelknyckarbyxor, mössa, slitna skor, randig storskjorta..en "rackarunge" som inte vill någon något illa. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *