Vem är det som vakar över mig?

Hej skriver igen och tackar för svaren…. Något jag har funderat på är hur min farfar gick bort? Har hört 2 versioner. En att han fick ont och dog när han skulle knyta skorna och en att han dog i sängen.Tacksam för svar så jag slipper grubbla för min farfar var som en pappa för mig och ställde upp i vått och torrt. Och en fundering jag har är när jag var ute och red med några kompisar så red vi vilse. Var det någon som hjälpte oss då? Har fått för mig att det var min farfar. Vi red över broar som inte var av dess like och under den frusen å eller nåt…. mvh Petra

Hej Petra! Jag börjar med att svara på din andra fråga.Ja det fanns ett naturväsen(en vätte) som vakar över hästarna och deras välmående som följde med på ridturen.Idet fallet var det inte din farfar som försökte hjälpa er. Vad gäller din farfar så förstår jag att ni hade ett speciellt band och att han stod dig nära.Och han kommer att finnas som stöd för dig under hela ditt liv även om han också är på andra sidan och går vidare med sitt där. Jag kanske nu förvirrar dig ytterligare men jag får det inte att stämma med någon av versionerna du fått, helt. Han visar att han tar sig för bröstet och att han var på väg att lägga sig för att vila en stund då han upplevde en enorm trötthet.Han hade tänkt gå ut eller sysselsätta sig med annat men orkade inte.Han lade sig ner för att vila och dog i sömnen. Han steg ur sin kropp omedelbart och kände ingen smärta utan förstod direkt att han dog. Där fanns också hans guide och andra tidigare vänner och ljusväsen samt djur som alla visade honom vägen till andra sidan.Allt gick väldigt lungt till. Hoppas svaret lugnar dig och att du inte behöver grubbla mer utan kan koncentrera dig på alla fina minnen du har. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *