vem är det som vakar över mig?

Hej jag har inte varit här inne på ett tag… har precis läst svaret… Då är det min farfar som är här när jag känner att det är någon i närheten… Men hur är det med min farmor och mormor, även min farbror….är dom också här och kollar i bland?? Mina släktingar står mig nära… Har en till fråga det är så att jag var och hälsade på min mamma och hon har saker från mormor och där känns det verkligen som hon är där… vet du? En fråga till när jag tar i saker som jag fått av släktingar som gått bort så känns det som små stötar.kan du förklara vad det betyder?? Hoppas att ni kan svara på dessa frågor.. mvh petra

Hej Petra! Alla dina släktingar som varit på andra sidan och vänt besöker dig ibland men det gör de så obemärkt att du antagligen inte känner av det.Ni verkar ha starka band i eran släkt. Och din mormor brukar givetvis besöka din mamma och det finns mycket energier kvar av din mormor i de föremål hon lämnat efter sig.Även om hon inte alltid är där finns hennes "närvaro" kvar via alla föremål. Ang att du upplever små stötar av föremål är att du känner de energier som de lämnat kvar efter sig i dessa saker.Jag tror du har en viss känslighet vad gäller att känna energier från saker/smycken/föremål andra ägt och jag tror detta är ngt du skulle kunna träna upp.Dvs att få kontakt med anden/ägaren till ett visst föremål. Du kan börja med tex de saker du ärvt av dina släktingar.Koncentrera dig på en sak/ett föremål i taget och se vad du känner,vilka bilder du får,känslor eller om tidigare släktingen som ägt förmålet dyker upp.Antingen då direkt eller senare i en dröm. Det är lättare att kontrollera då sakerna har tillhört släktingar och du lättare vet om du känt rätt.Testa! Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *