Vem är det vid min sida? 2

Vem är det vid min sida? Datum: 2010-11-25 Från: Malin Fråga Hejsan, Jag har två frågor: 1. Jag undrar vem det är som är vid min sida. Det känns som en liten person och det känns obehagligt när jag inte vet vem det är. Vem är det? 2. När jag var hos min kusin som bor i en tvåa med sin sambo och deras två-årige son så gick skulle jag gå in i deras sons rum men så fort jag kom in i rummet så kunde jag inte andas så jag backade ut igen. Vad var det som hände? M.v.h Malin >> Svar på frågan Hej Malin! Det du har vid din sida ser ut som ett naturväsen. Han vaktar dig och ditt hem då han givit detta löftet för länge sedan. Om du tycker det är obehagligt lös honom från hans löfte på ett fint sätt och tacka honom för beskyddet du fått. 2 Det känns som om det är ett eko av någon som har haft andnöd. Vem har bott i lägenheten tidigare? Svar: Vem är han som vaktar mig? Kan du få fram hans namn? Varför vaktar han just mig och mitt hem? // Malin

Hej Malin! Jag kan tyvärr inte få fram hans namn med jag vet att han gett ett löfte långt bak som går ut på att vakta och skydda de som kommer efter i släktledet. Det är långt bak i din släktrad och jag tror det är på din pappas sida. Mer får jag inte fram tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *