Vem är gubben i källaren min son ser?

Hej! Min son på fyra år säger att han ser en "gubbe i källaren", som står i ett hörn. Grejen är den att jag själv känner mej iaktagen emallanåt när jag är därnere. Jag vet att barn har ett öppet sinne, speciellt i den åldern. Jag vill absolut inte säga till honom att det inte är något, för det vet jag ju själv att det är. Frågan är bara vem han är? Mvh Åsa!

Hej Åsa! Av någon anledning kan jag inte få någon länk till platsen genom dig och kan därför inte ge dig något tydligt svar på det sätt jag önskar. Men jag får sagt(av mina guider) att din son inte inbillar sig utan att där finns en äldre man. Jag blir lite fundersam över den info. jag får och förstår den inte riktigt men du kanske förstår bättre.- Jag får en bild av en slags kamin eller gammaldags vedpanna som har funnits på platsen eller ska finnas…?…denne man har tagit på sig uppgiften att fylla den med ved och hålla värmen i huset. Det är vad denne man tror och uppfattar att han gör då han lever kvar i sin tid och inte förstår att han är död.Men, det jag inte förstår är om det är i ett hus som funnits där innan och som har en vedpanna eller om det är där du bor nu och han "tror" att det finns en vedpanna.Hänger du med? Jag kan tyvärr inte lösa "mysteriet" tydligare men uppfattar inte att han ska vara obehaglig eller "elak" eller liknande. Det kan räcka med att tända ett ljus och be "Fader Vår" och be Heliga Ljusänglar att visa honom till andra sidan. Han utgör heller ingen "fara" gentemot din son. Kan din son veta hans namn?Ngt säjer mig att din son vet hans namn! Du kan försiktig fråga som om det är "helt normalt" vad heter gubben i hörnet? dvs utan att göra någon större sak av det. Att veta hans namn kan nämligen göra det lättare för dig, att få honom att känna sig bekräftad ,att han lyssnar och hörsammar din bön och önskan att han ska få hjälp att komma till adra sidan! Hoppas du kan lösa mysteriet med hjälp av mitt svar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *