Vem är här i huset?

Natten till idag så knakade det i husets väggar å det kan jag ju axeptera då det är ett gammalt hus liksom…. men det låter som det går någon fram å tillbaka i hallen med…hör liksom fotsteg vet ej om jag fantiserar eller e det så att någon går här å vem kan det då vara??? Kan även säga att jag hört några röster tala men kan inte höra vad dom sa..jag sa nu får ni sluta prata jag orkar inte höra er sen den dagen har jag inte hört detta mera..var det någon eller va jag trött så jag fantiserade?? tacksam för svar om du kan se nå..kramen å tack för fina sidan

Hej Elisabeth! Jag blir lite fundersam över din frågeställning med tanke på de frågar jag besvarade mellan den 27/3-29/3-08 där ni hade problem med negativa energier. Jag förstår inte riktigt din nya frågeställning menar du att du upplever att du har ett nytt problem som inte har med den förra närvaron att göra? Jag ber dig gärna återkomma med detta då jag inte riktigt vet vad jag ska focusera på. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *