Vem är här?

Flyttade i augusti till ett hus byggt 1909. Känt från början att här finns fler än vi "levande". Sett skuggor av både vuxna och barn. Mycket bus, med saker som försvinner. Dom killar på oss. Ruskar om och väcker. Knackar, går runt. Sitter i våra stolar. Är väldigt kalla emellanåt. Iskalla alltså. Håren står rakt ut på våra kroppar då dessa befinner sig alldeles nära. Vilka är här, vad är det som pågår, vad kan vi göra för att hjälpa? Mycket aktivitet även utomhus. Undrar så.

Hej Taina! Mitt spontana tips till dig är att försöka få tag på ett lokalt medium som kan komma hem till er för att rena erat hem en gång för alla. Som hjälper dessa att förstå att det nu är erat/ditt hus och att det är du som ska bo där. Det jag kan uppfatta när jag länkar till ditt hem är att det är "full aktivitet" och jag har ganska svårt att urskilja vad som är vad därför att det är så mycket!. Vad jag föstår finns där en hel stor familj med en mamma en pappa och en jäkla massa ungar(både söner och döttrar ialla åldrar) och djur!!! Vet inte vad jag ska tro själv men en ande av en gris!???…dök upp mitt i allt….??????…. Hönor springer utanför,katter och kattungar!?…? Det är som tiden stannat upp och en bild av ett helt "familjesystem" dyker upp med hur de levde och hade det, ett ska "minnesavtryck". Dock upplever jag inte obehag från dessa utan mycket bus,lek stoj,hårt arbete ,glädje,men även sorg efter bla ett döfött barn,en flicka.Det är som ett band av deras familjs livhistoria rullas fram.Helskumt!(och jag är ändå "van" vid sånthär…men detta är annorlunda,mer intensivt) Det som förvånar mig och som jag faktiskt inte stött på så ofta är hur detta presenteras för mig och som jag inte kan tolka. Du bor där med din familj(vad jag utgår ifrån) och i en annan svär bor denna andra stora familj.Det blir en rejäl krock mellan era verkligehter. Det jag också har svårt att tolka och inte heller har stött på så ofta är att "hela familjen med barn,djur och allt" är "bevarad" eller kvar som andar. De verkar inte förstå att de är döda. Jag kan inte kommunicera med dem då de inte förstår "min närvaro". Jag kan heller inte förstå vad som fått ett helt familjesystem att vara jordbundet till platsen. Att en och annan individ i en familj blir jordbundna av olika anledningar är vanligt men en hel familj med djur och allt???…Det kan jag faktiskt inte förklara. Har du forskat i husets historia vilka som bott där tidigare? Eftersom denna familj verkar ha bott i huset så borde det sannerligen gå att hitta verklig information och bekräfta deras namn och närvaro!!!Det MÅSTE finnas information där du kan hitta, ren fakta! Därför avslutar jag med, som jag sa i inledningen av mitt svar,att det bästa vore att ni hittar ett medium som kan komma hem till er och hjälpa denna stora familj till andra sidan och som kan finna svaret till VARFÖR de alla är kvar!och varför deras avtryck är så starkt. Du får gärna återkomma med detta, för jag personligen är nyfiken på vad du hittar för information själv om husets bakgrund osv och vad ett medium på hembesök kommer fram till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *