Vem är hon?

Jaha damen i min serbos källare har nog gett sig till känna igen. Jag sov över en natt o nästa morgon tog jag mina hundar som sov i källarens tvättstuga in i bilen o gićk tillbaka för att sopa undan o göra fint efter oss. Alla andra dörrar var stängda i källaren när jag gick in i tvättstugan men när jag kom ut igen så vart den dörren som leder till rummet som innehåller bla det där skrinet med handarbeten en äldre dam lämnat efter sig( i ett tidigare svar berättade du att den damen länkat vid mig o följer mig fram o tillbaka mellan serbons o mitt hem) halvt öppen den kan inte gå upp det var inte drag eller nån annna där vem var där då? Hade jag inte blivit så paff o osäker hade jag kanske frågat men jag ville bara ut när jag förstod att detta inte skett av drag eller att en människa öppnat.

Hej! Av någon anledning kan jag inte länka till just den siutationen och inte heller via min guide så därför kan jag tyvärr inte ge något svar på denna fråga här och nu om vem eller vad som öppnade dörren. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *