Vem är hon jag känner?

Hej. Jag å min man hyr en stuga i sverige (jag är bosatt i norge), första gången jag gick in i den stugan så fick jag kännslan av att det var en kvinna där..medans jag gick omkring i huset så kännde jag hur det killade på armarna, som spindelväv nästan..å det hadde det ju kunnat varit også men mamma gick framför mig å hon kände det inte (kan vara mycke som killas i ett gammalt hus)..första natten jag å min man skulle sova där, jag stod på köket (som jag för övrigt känner henne starkast i) så får jag ett intryck om hur hon ser ut, å att hon skulle ha hetat Kristina eller katarina..hon ser på mig når jag sover å låter mig inte helt få ro, känner mig inte direkt skremd av "henne" men det blir påfrestande ibland..vem är hon? Eller inbillar jag mig rätt å slett allt? tack för svar Maria

Hej Maria! Välkommen till Sverige. Du är lite av konkurrent till henne, det är hennes hus inte ditt! Spindelväven var energi från henne. Hennes plats i huset var köket, det var den plats hon bestämde över. Bli inte förvånad om hon surnar till om du ställer köksredskap odyl på fel ställe enligt henne! Är hon för jobbig säger du till henne att om hon vill vara kvar ska hon gå efter dina regler och om det inte passar så kan hon gå! Hon är en principfast kvinna så ni kan nog bråka lite om sakers placering odyl men jag tror inte det blir värre än så. Vill du ha bort henne helt hör av dig till mig. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *