Vem är hon?

Hej när jag var yngre så hade jag flera sann drömmar och det har varit en kvinna som står bakom mig och berättar. Jag har inte kunnat vända mig om och se henne, känner bara av henne i drömmarna, vem är hon jag känner igen rösten men vet ej vem det är och har inte hört av henne på flera år.

Hej Camilla! Det är ingen som vill träda fram så jag kan inte svara på din fråga tydligt. Kan bero på det du själv skriver,att du inte hört av henne på flera år. Det kan ha varit en guide som följde dig och följer dig forfarande men inte vill framträda här och nu men troligast är att det var någon avliden från andra sidan som tillhör din släkt som ville hjälpa dig genom dina drömmar. Kan du inte själv komma ihåg om du haft någon släkting som avled när du var barn och det kanske är därför du kände igen rösten? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *