vem är hos mig?

Jag har nåt hos mig. Saker som flyttar sig o jag känner mig iakttagen men jag e inte rädd utan jag känner mig trygg. Jag misstänker att det är min pappa. Även min son har märkt detta och det gjorde han första gången vid 1-2 års åldern och vägrar sova i sitt rum pga av detta, har skickat in tidigare men inte fått något svar.

Hej! Ber om ursäkt för att du inte fått svar men ska försöka ställa det tillrätta!:) Det verkar vara en äldre man som vill visa att han finns och att han finns med dig men om det är din far kan jag inte säga. Detta är en man i 70 års åldern, inte smal men inte stor, gråhårig, pigga ögon och ett leende på läpparna, tycker om att busa och skoja. Din son blev rädd då han inte förstod vad han såg, förklara för honom och jag tror rädslan går över så småningom! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *