Vem är hos mig?

Hej Jag skickade en fråga till dig för ett tag sedan ang om jag hade tagit med mig någon hem från min serbos källare då jag gick igenom en del gamla handarbeten Det var en äldre dam såg du som ägde handarbetena som nu var intresserad av mig och som hade följt med mig hem. Kan du få fram om det var henne jag såg när jag stod hos min serbo och bakade kan du få fram vem det är för min serbo tror att handarbetena tillhörde hans mor. Det hände också något märkligt här en kväll jag hade fått ett väldigt tråkigt beslut i brevlådan o jag visste inte hur jag skulle lösa denna ekonomiska sak så snabbt. Då hörde jag en inre röst som sa att SSSSSS= namnet på min serbo kommer att hjälpa dig detta hörde jag flera ggr. Det tog inte lång tid förrän han hörde av sig och då berättade jag vad som kommit i min brevlåda och då sa han utan att jag ens benämnde något om lån jag ställer upp som borgenär om du får låna på banken. Var detta bara en tillfällighet. Jag har mått hemskt dåligt under en längre tid och undrar nu är det så att det är min serbos mor som är hos mig för att se till så jag klarar mig genom en svårighet för att hon vill att jag ska ta hand om hennes son som var hennes allt. MIn serbo kan inte känna av någon aktivitet men en kväll när jag var hos honom såg han sin kopparlampa börja gunga och det har aldrig hänt då han varit där utan att jag varit med. Jag var en gång hos ett medium när jag steg in genom dörren slog hon ut med armarna i ren glädje o sade högt åh vilken aura vilken aura vilken underbar människa du är är det auran som gör att man kan känna det som om någon är hos en jag förstod nämnligen aldrig riktigt vad hon menade. Är det därför jag kan känna att någon är i min serbos hus och här hemma just nu kan jag tala med den som är här hör hon vad jag säger min serbo saknar sin mor så enormt vet hon det? Du sa också att hon känns kylig för att hon inte har varit över på andra sidan o vänt varför har hon inte det. Ja man kan fråga i evighet berätta gärna det du kan få fram. Tack för att du finns Jeanette

Hej Jeanette! Det blev lite för många frågor för mig på en gång att svara på då jag önskar att ni frågeställare ställer en fråga åt gången eller frågor som hör till sammanhanget. Detta för att jag ska hinna med så många som möjligt. Vad gäller frågan om den kvinnliga ande som var ägare av de sakerna du hittade så vill hon inte framträda här och nu.Jag kan därför inte svara på om det är din serbos mor eller inte. Men å andra sidan så får jag sagt att hon är orolig pga "omständigheter kring er" och detta vet jag inte om det då innebär att hon är avliden och som ande är orolig eller om något annat menas.Jag får verkligen inga tydliga svar här. Du får återkomma med denna frågeställning framöver om den fortfarande känns viktig så ska vi se om jag kan få en länk eller kommunication den gången. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *