Vem är i mitt kök och slår?

I mitt kök är det någon/nått som smäller i mitt kök, köks skåp och lådor som smälls igen "låter det som" men dock bara på kvällstid ej dag. Har försökt tejpa alla luckor samt lådor för at få det att sluta men då hör man bara hur den/det drar bort tejp och försöker öppna. Mina vänner har oxå hört smällarna. Ibland är jag så fruktansvärt rädd eftersom jag inte förstår vad det är!? Vad/vem är det för något?? Behöver jag vara rädd?? Tacksam för svar! Mvh malin

Hej Malin! Den som bott där förr anser att du gör intrång i lägenheten, tror det är en äldre dam men är lite osäker! Du ska säga till damen att det är du som bor där och hon har inget där att göra! Du ska vara vänlig men bestämd. Säg till henne att hennes familj väntar på andra sidan och det är dax för henne att gå över och låta dig vara ifred. Funkar det inte får du höra av dig till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *