Vem är kvinnan?

Hej! Tack för ditt svar ang min skyddsängel o mina guider, även om de inte ville träda fram. Jag undrar, kvinnan du kunde uppfatta runt mig, kan hon ha varit min mammas moster som gick bort i januari i år eller december (begravningen ägde rum i januari)? På begravningen tyckte jag mig känna som att hennes själ befann sig framme vid altaret, och jag slutade gråta. Som att hon sa åt mig att sluta. Mamma har också känt hennes närvaro. Hon har en tvillingsyster som är i livet, om det är till hjälp.

Hej Maria! Jag försökte hitta din tidigare fråga i frågespalten för att även kunna länka via den,eftersom jag där skrivit svaret,men jag hittar den inte. Det hade underlättat för mig eftersom jag där skivit om denna kvinna som nu inte vill träda fram.Kommer du ihåg rubrik/datum? Jag kan inte vara så tydlig som jag önskar men jag får iallfall sagt att det du själv misstänker och känner är det rätta. Återkom gärna så kan vi försöka reda ut detta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *