Vem är mannen?

Hej! Jo, det är så att det finns något i vår lägenhet…. När vi flyttade in för två år sen ungefär så sa förra ägaren att dom hade upplevt konstiga saker i lägenheten. Min bror är även kompis med deras son och han hade sett en man i hallen… Mamman hade även sett samma man när hon var hos sin väninna. Vi har aldrig sett honom men vi har märkt av småsaker. Min bror har fått saker i huvudet när han satt i soffan och samma bok ramlade alltid ner hur vi än gjorde. Han gömde även telefonen för mig när jag hade bråttom. När jag satt på toa en gång så hörde jag steg i hallen och när jag kom ut så hade någon öppnat till vår ödla. Det händer bara saker på dagen lite då och då. Jag blir aldrig rädd för honom men jag undrar ändå vem han är, hur han dog och vad han gör i vår lägenhet? Han stör mig inte men vill ändå veta av ren nyfikenhet.

Hej! Han är inte bunden till lägenheten men han tycker om sin lägenhet och han kommer för att busa lite då och då. Han anser att din bror ska läsa en bok då och då för det är minsann bra att vara lite allmänvetande och du behöver ingen telefon det är bara nonsens anser han, vad gjorde man innan mobilen fanns? Han har lite blandade känslor vad det gäller ödlan, han vill kela med den men vågar inte riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *