Vem är med?

Hej Eewe… Har ofta känningar av att någon är med mig eller omkring för en stund. Det skulle betyda mycket om du kan du hjälpa mig att se vem/ vilka det är? Om du också kan se vem som håller till utanför ytterdörren så ger det ett stort pluss! TACK!

Hej Lina! Jag kan uppfatta att du är en person som är öppen och därför drar till dig nyfikna energier både från andar och naturväsen så jag kan uppfatta flera energier kring dig som "kommer och går". Kring dig finns bla en äldre man med vitgråtthår som känns som en släkting,men han gör bara besök från andra sidan. Däremot har du en guide vid din sida som du ibland känner av men denne brukar hålla sig utanför din aura.Ibland när denne träder in i din aurasvär kan du känna av den tydligare. Din guide vill av någon anledning inte framträda men jag uppfattar att det är en kvinna. Utanför sin dörr står Abraham.Han kallar sig väktare och är där för att hålla objudna inkräktare och icke önskade besökare borta. Jag kan inte avgöra om han är en vanlig ande eller guide då han inte låter mig läsa av hans signatur.Ja,han är ju misstänksam mot även mig. Men vad jag förstår har du själv någon gång önskat skydd så därför står han där.???… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *