Vem är min guide?

Hej! Sen jag var mindre har jag alltid varit säker på att jag haft en guide,men nu känns det som denne övergett mig.Varför? Och vem är guiden? Jag har en svag anning. Vore tacksam för svar:-)!

Hej Rosie! Din guide vill inte framträda men jag får sagt att du upplever dig övergiven och ensam ungefär som "någon lämnat sin plats" det som hänt är att din guide större delen av ditt liv hållit sig väldigt nära dig dvs tätt intill. Hon har stått nära dig i ditt aurafält vilket gjort att du känt av hennes närvaro tydligare nu har hon klivit ur din aura och ställt sig en bit bort och då upplever du plötsligt en slags tomhet och övergivenhet. Varför? Jag får ett kort svar:Pga din envishet."oresonlighet" och att du måste vara mer tydlig och sluta vela. Jag vet inte vad detta handlar om men det verkar som hon vill att du ska fatta beslut utifrån din egna känsla istället för att fråga henne.Tydligen är det något du ska lära här. Kanske vet du själv vad detta handlar om…? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.