Vem är min guide/skyddsängel?

Hej! Jag är en mycket intuitiv kvinna på snart 35 år. Jag "känner"ofta "vibrerande"behagliga energier omkring mig och jag undrar vem eller vilka det kan röra sig om som jag har omkring mig. Det kan ju vara min egen energi också men jag känner mig ofta iaktagen eller känner en närvaro. Jag är SÅ nyfiken! Vore tacksam för svar:)

Hej Jenny! Energierna du upplever behagliga kommer bla från dina guider som håller sig nära dig. Ingen av dessa vill dock framträda här och nu även om jag får sagt att det allt som allt är fyra stycken som finns kring dig. Inledningsvis i frågespalten har vi förklarat att det kan vara svårt att få guider att framträda vid direkta frågor. Pröva att be dem visa sig för dig under meditation eller när du sover. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *