Vem är min skyddsängel?

Hej! Jag skulle vilja veta vem som är min skyddsängel och skyddar mig från olyckor osv.

Hej Lotta! Med skyddsängel…menar du guide?Jag förstår inte riktigt din fråga. Vi har alla guider med oss genom hela livet men deras uppgift är oftast inte att förhindra olyckor eller mirakulöst ingripa i olika händelser som kan leda till olyckor.Däremot kan de varna oss så vid med vår inre röst för en känsla av tex "den vägen ska jag inte åka…" osv. Sedan kan anhöriga från andra sidan varna på liknande sätt som guider. Sk "mirakel" elle "gudomliga ingripande" som har direktpåverkan på vårat livsöde tex om vi klarar oss ur en bilolycka vi borde ha avlidit i pga omständigheter och liknande, så är det oftast våra guider och anhöriga från andra sidan som uppmärksammat att "nu kan en oycka ske" …osv och ber Högre väsen i form av Änglar att ingripa för att förändra vårt livsöde. Vem eller vad som ingriper är olika beroende på vad som är på väg att hända eller i vilket sammanhang. Du får specificera frågan vad du menar då jag inte här och nu kan se vilken ängel som kan ha hjälpt dig,eller vilka guider du har.Och i vilket sammanhang du menar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *