Vem är skuggan?-Fråga Uppdaterad 2013-12-10

Hej i bland när ser jag en skugga ute i hallen när jag sitter och tittar på tv . Och i bland när jag badar ser jag med skuggan den bara dra förbi sen är den borta hör även ljud på natten från kök o stora rummet är det mest ,
undrar vem som det är ? det var min fråga kort men viktig för mig att få svar på

hoppas på svar .

★ Fråga besvarad 2013-12-08

Hej! När jag läste din fråga så hände en sån där sak som är så annorlunda så jag tänkte att jag hoppar över denna fråga och väntar …men då hände samma sak igen… så hur korkat detta än känns så ska jag svara med  exakt vad som hände.

Jag läste frågan och ser inget och får ingen bild eller någon vision alls men hör ett skratt av en man alldeles nära mig som säjer högt och tydligt ” Du kan hälsa från Åke 49 ” och så hör jag ett glad mansröst skratta igen. Och då reagerar jag med att bläddra bort frågan för det hela blev så konstigt….;) men då skrattar rösten igen och säjer igen ” Ska du inte hälsa från Åke?”

Och sedan blev allt tyst och rösten och känslan av närvaro försvann helt och jag känner…ska jag verkligen skriva bara det här…. men jag gör så…för det är det enda svaret jag kan ge.

Hoppas du vet vem det är som skojar med oss 😉

 Tilägg :2013-12-10

Efternamnet är Fridberg. Jag såg din fråga via facebook och och bara någon minut efter jag läst din kommentar så kom samma röst igen alldeles nära mig och för att säja det efternamnet och lika snabbt försvinna, så jag kan tyvärr inte ge mer information då han verkar vara en ande som gillar att skoja men  han har en energi av mycket humor och värme.

Nästan på gränsen till känslan av ironisk humor med en känsla av satir och att vara road och väldigt snabb i svängarna så jag hinner inte med. Hoppas det ger dig något mer annars får vi väl se om han kommer med något mer nästa gång för jag har en känsla av att han kommer fortsätta poppa upp titt som tätt då han verkar tycka detta är “roligt” på något skojfriskt sätt och det hjälper ju inte mig så mycket när jag ska ge dig svar men…det är så han vill ha det tillsvidare. Så jag bara anpassar mig och förmedlar det lilla jag hör. 😉

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Ett svar på ”Vem är skuggan?-Fråga Uppdaterad 2013-12-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *