Vem är skuggan som går i hallen?

Tack för ditt svar! Jo, vi har en aning om att det kan vara min morfar som är i mitt barndoms hem och ser till stället..Jag träffade aldrig honom eftersom han dog innan jag föddes, men min mamma och syster säger att din beskrivning stämmer in på honom. Nu hoppas jag bara att han tittar till mig och min familj också =) Tack!

Hej Ellinor! Ja men det är bra att ni genom den korta beskrivningen kunde känna igen anden som er morfar.Oftast vet man någonstans inom sig ändå vem det kan vara. Ni har redan märkt av hans närvaro och när han ändå tittar till huset så kan ni vara säkra på att han även kollar till er också. Vill ni fånga hans uppmärksamhet eller visa för honom att ni uppfattat hans närvaro är det bara att säja hans namn och "tack för att du besöker oss". Då kan det uppsstå ytterligare fenomen, men det är ju inget att bli rädd för, då det handlar om att han bara vill visa att han hör er,fast från en annan svär. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *