Vem är skuggpojken?

Hej! Först skulle jag vilja tacka för en underbar sida. Har hittat många saker som är bra att veta här. Men till min fråga. Jag har ända sen jag var liten (5-6 år gammal var jag nog) haft sällskap av nånting som jag kallar skuggpojken. Det lustiga är att jag inte kan se honom, inte med mina ögon, utan jag känner snarare honom. När jag var mindre så kunde det dröja flera månader innan jag träffade på honom igen, men nu när jag blivit äldre så hälsar han på oftare. Min fråga är nu vem han är? De i min omgivning tror han är en låtsasvän som jag hittade på när jag var liten och har svårt att släppa taget om, men jag tror inte det. M.V.H Daliana

Hej Daliana! Din omgivning har rätt delvis…när du var liten var du väldigt öppen och önskade dig en lådsasvän du kunde lita på och denna "ande" uppmärksammade dig där och då, i din önskan.Sedan har han hängt kvar genom åren. Jag har försökt få honom att framträda frivilligt men uppfattar att han är väldigt "blyg" och inte litar på främmande energier(som är det han uppfattar mig som).Jag är också osäker på om det verkligen är en vanlig ande eller någon form av naturväsen.Pga energin denne utstrålar. Hursomhelst så hålls han kvar pga du inte uttryckligen har bett honom gå därför att han för dig innebär någon slags trygghet från barndommen.Kanske du ska fundera på att släppa taget om honom? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *